emner:
mere ...
Den sidste dag i Lissabon fik jeg grillet blæksprutte. Det var en dejlig ret, så den har jeg genskabt her. Blæksprutte er ikke noget jeg har fået så tit, så det er sjovt at prøve når man kommer til et land hvor de spiser det meget. De havde også nogle virkelig gode tilberedninger.
Opskrift med video - Jeg har allerede en opskrift med stegt fiskefillet på kvalimad. Hvorfor så også en om friturestegning af samme? Jo. Fiskefilleter bliver fantastiske når de frituresteges. Paneringen smager godt, og fisken smager godt. Men samtidig er metoden jeg bruger i den her opskrift brugbar til at friturestege stort set alt med. Fisk, kylling, schnitzler, grøntsager osv. Så fiskefillet er også en god måde at vise fremgangsmåden på.
læs mere ...
Opskrift med video - Til hverdag spiser vi rødspætter, men når det skal være lidt finere så går vi ofte i retning af en laksefilet. En fisk der har ry for at være lidt svær at stege. Det er helt uretfærdigt, for når man ved hvad man skal kigge efter har den faktisk et indbygget stegetermometer som gør det muligt at stege dem perfekt hver gang.
læs mere ...
Sous vide er en tilberedningsmetode hvor man tilbereder sine råvarer i lang tid, ved temperaturer på under 100 grader. Typisk 45 til 85 grader.
læs mere ...